Kayaşehir Anaokulu
KAYABAŞI MAH. BOZCAADA CAD. TOKİ KAYAŞEHİR İLKOKULU BLOK NO 11 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanında çocukların gelişimsel özelliklerini de dikkate alarak sevgi, saygı ve hoşgörü temelinde kendine güvenen, yaratıcı düşünce ve liderlik becerilerine sahip, çevreye karşı duyarlı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Milli eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri kapsamında, çocukların bedensel zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek, çocukları ilkokula hazırlamak, dezavantajlı çocuklar için ortak bir eğitim ortamı yaratmak, ülkemizin milli ve manevi değerlerini benimsemiş, kendilerine güvenen, araştırmacı ve lider bir ruha sahip yaratıcı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2022 e-Twinning Ulusal Kalite Belgesi 2022 Okulum Temiz Belgesi 2022 Sıfır Atık Belgesi 2022 Beslenme Dostu Okul Belgesi 2022 Okul Güvenlik Belgesi

İkili

08.30-17.00