UZAKTAN AMA GÖNÜLDEN PROJESİ

UZAKTAN AMA GÖNÜLDEN PROJESİ

Pandemi sürecinde yürüttüğümüz bu projenin amacı; farklı illerde yaşayan çocuklar ile hem çocukları hem de öğretmenleri buluşturmaktır. Hepimiz evlere kapandık ve özellikle çocuklarımızın sosyal duygusal gelişimi sekteye uğradı. Fakat her zarar içerisinde çözüm önerileri sunar bizlere ve bu süreçte de online eğitim ile tanıştık. Bu sayede eğitimin sadece okulda olmadığı ve eğitimin evrensel olduğu ilkesini yaşayarak öğrendik. Bizlerde bu sürecin olumlu kazanımlarını kullanmak için 5 farklı ilden 8 farklı öğretmen ve 83 öğrenci ile ortak bir alanda buluşmaya karar verdik. Ortak bir canlı derste 53 öğrenci ve 5 öğretmen bir araya geldik. Projemizin sloganı "1 Hikâye 1 Deney ve 1 Oyun" şeklindedir. Her öğretmen farklı bir etkinlikte görev almış ve çocuklarımız da aktif katılarak süreci eğlenceli bir şekilde başlatıyoruz. Birçok olumlu kazanım katacağını düşündüğüm bu projenin örnek olmasını istiyoruz. O zaman hadi sende katıl bize. UNUTMA "1 HİKÂYE 1 DENEY VE 1 OYUN" :)

Okulumuz bu proje ile de Ulusal Etiket almıştır.